- Advertisement -
Acasă Politica Adrian Marinescu despre AstraZeneca: Nu există vaccin fără reacții adverse

Adrian Marinescu despre AstraZeneca: Nu există vaccin fără reacții adverse

- Advertisement -

Medicul Adrian Marinescu a fost intrebat miercuri seara la un post de stiri ce parere are despre controversele din jurul vaccinului britanic AstraZeneca referitor la o parte din simptome care sunt grave, precum tromboza. Desi vorbim despre situatii putine, insa grave, Adrian Marinescu a spus ca i se pare mult mai importante beneficiile vaccinarii cu AstraZeneca decat efectele adeverse, adaugand ca fiecare vaccin are reactii adeverse, chiar daca la Pfizer si Moderna acestea sunt mai mai diminuate.

„Ce avem ca informație de ultimă oră este că ar fi o realție de cauzalitate între vaccin și reacții adverse. Nu există vaccin fără reacții adverse. Însă numărul reacțiilor adverse e mai mic decât cel al beneficiilor.

Trebuie stabilit dacă există un profil al pacientului care face mai degrabă tromboze. Avem nevoie de doze și ne trebuie o campanie care să meargă cât mai repede. E destul de greu să credem că putem înlocui AstraZeneca cu celelalte variante. Dar trebuie stabilit dacă există factori de risc și acolo să meargă cu alte variante”, a declarat Marinescu.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here