- Advertisement -
Acasă Politica Adrian Marinescu il confirma pe Andrei Baciu si pe Florin Citu: "România...

Adrian Marinescu il confirma pe Andrei Baciu si pe Florin Citu: „România este in primele pozitii la nivelul Europa in ceea ce priveste vaccinarea”

- Advertisement -

Desi romanii nu sunt prea multumiti de autoritatile in general, Andrei Marinescu, Andrei Baciu si Florin Citu sunt de cu totul alte aprere. Cei 3 au decarat pe rand de la mijlocul saptamanii incoace ca Romania este in primele pozitii in Europa in ceea ce priveste vaccinarea.

”Când vorbim despre vaccinare, vorbim in primul rând despre pandemie. Pe ea vrem sa o invingem. Deocamdata nu sunt probleme reale legate de rapel. La vaccinul Pfizer, rapelul poate fi prelungit pana la 42 de zile, adica pana la sase saptamani. Nu neaparat trebuie facut la 21 de zile. (…) Eu am fost norocos, nu am avut efecte imediate la locul de vaccinare. La Bals au fost putine cazuri cu efecte adverse. Acestia au avut febra, dureri de cap, dureri musculare. Nu au fost efecte adverse care sa creeze probleme. Sunt foarte putine efecte advese in lume la vaccinare. (…) Si in Romania s-a tinut cont de faptul ca cineva care s-a vaccinat are rezervat si rapelul. (…) România este in primele pozitii la nivelul Uniunii Europene in ceea ce priveste vaccinarea si de dorim ca lucrurile sa nu se schimbe. (…) Datele pe care le avem ne spun de o imunizare pe minim sase luni, dar ar putea dura si pana la doi ani”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here