- Advertisement -
AcasăPoliticaAdrian Nastase: "Pentru mine e ingrijorator ca Finlanda si Suedia si-au anuntat...

Adrian Nastase: „Pentru mine e ingrijorator ca Finlanda si Suedia si-au anuntat intentia de a adera la NATO. S-ar adauga inca 1.300 km de frontiera directa intre NATO si Rusia si s-ar distruge o anumita idee de neutralitate pe care Rusia incearca sa o stabileasca in Ucraina”

- Advertisement -

Fostul premier, Adrian Nastase, a declarat vineri seara, la Antena 3, referitor la intentia Finlandei si a Suediei de a adera la NATO, ca este un semn ingrijorator deoarece s-ar mai adauga inca 1.300 de kilometri de frontiera directa intre NATO si Rusia si s-ar distruge o anumita idee de neutralitate pe care Rusia incearca sa o stabileasca in Ucraina.

„Pentru mine e ingrijorator ca Finlanda si Suedia si-au anuntat intentia de a adera la NATO. S-ar adauga inca 1.300 km de frontiera directa intre NATO si Rusia si s-ar distruge o anumita idee de neutralitate pe care Rusia incearca sa o stabileasca in Ucraina”, a afirmat Năstase, vineri, la Antena 3. Potrivit acestuia, Rusia ar putea reacționa imprevizibil dacă dispare total zona-tampon între NATO și Federația Rusă.

„Se dubleaza practic frontiera dintre NATO si Rusia, cred ca ne indreptam spre o perioada si mai periculoasa”, a adăugat acesta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -