- Advertisement -
Acasă Noutati interne Agentia Europeana a Medicamentului: "Putem să o spunem, este clar că există...

Agentia Europeana a Medicamentului: „Putem să o spunem, este clar că există o legătură cu vaccinul! In rândul persoanelor tinere care au primit vaccinul a fost detectat un număr de cazuri de tromboză cerebrală – formarea de cheaguri de sânge în creier – peste aşteptări, prin comparaţie cu numărul de cazuri ale acestei afecţiuni la nivelul populaţiei generale.

- Advertisement -

Agentia Europeana a Medicamentului a confirmat dupa saptamani de controverse in privinta vaccinului britanic de la AstraZeneca, ca imunizarea cu acesta paote duce, printre alte simptome, la formarea de cheaguri de sange. Cel care a facut declaratia este Marco Cavaleri. Acesta a spus ca exista o legatura demonstrata intre aparatia cheagaurilor si vaccin, mentioand ca numarul de persoanelor care sufera aceste tromboze celebrale este mai ridicat in randul perosanelor vaccinate cu AstraZenecea decat in randul celor imunziati cu alte vaccinuri sau inca nevaccinati.

„În opinia mea, este evident că putem spune că este o legătură a cheagurilor de sânge cu vaccinul cu toate că nu este foarte clar ce a provocat o astfel de reacţie. In rândul persoanelor tinere care au primit vaccinul a fost detectat un număr de cazuri de tromboză cerebrală – formarea de cheaguri de sânge în creier – peste aşteptări, prin comparaţie cu numărul de cazuri ale acestei afecţiuni la nivelul populaţiei generale” a declarat Marco Cavaleri, un oficial al Agenţiei Europene a Medicamentului

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here