Acasă Extern Alexei Navalnai despre blocarea lui Trump pe retelele de socializare: "Nu-mi spuneți...

Alexei Navalnai despre blocarea lui Trump pe retelele de socializare: „Nu-mi spuneți că a fost blocat pentru că a încălcat regulile Twitter. Eu primesc zilnic amenințări cu moartea și Twitter nu a blocat pe nimeni pentru asta nici nu cer acest lucru. Deşi Twitter este o companie privată, am văzut multe exemple în Rusia şi China de astfel de companii private devenind cei mai buni prieteni ai statului şi facilitatori atunci când vine vorba de cenzură”

Lovitura pentru maninsteram-ul political correctness”. Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnai, curtat de presa de stanga (anti Trump), mai ales de cand a fost otravit de presedintele Rusiei Valadimir Putin, il apara pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, dupa ce la mijlocul acestei saptamani a fost blocat si cenzurat pe toate site-urile de socializare fara exceptie, inclusiv pe 3 conturi de Twitter, este vorba de contul personal, al Casei Albe si cel al echipaie de campanie.

Alexei Navalnai spune ca presedintele Donald Trump nu a fost blocat pe Twitter din cazua ca incalca regulile prin „amenintari”. Navalnai a spus ca el primeste personal zi de zi amenintari cu moartea pe Twitter si nu este blocat de nimeni si nici nu doreste sa se intample asta. Ca un junghi in coaste pentru CNN ( postul de propaganda american anti Trump) care i-a luat un interviu in urma cu mai putin de 2 saptamani liderului opiozitiei din Rusia, un interviu in care aproape il elogia, Alexei Navlanai a delcarat faptul ca astfel de exemple precum cenzura la care este supus liderul de la Casa Alba in SUA a vazut doar in China si Rusia.

Acesta a spus ca „ucigaşii cu sânge rece” precum Putin sau Maduro şi mincinoşii şi hoţii precum Medvedev” nu sunt blocati niciodata pe Twitter.

„Nu-mi spuneți că a fost blocat pentru că a încălcat regulile Twitter. Eu primesc zilnic amenințări cu moartea și Twitter nu a blocat pe nimeni pentru asta nici nu cer acest lucru. Deşi Twitter este o companie privată, am văzut multe exemple în Rusia şi China de astfel de companii private devenind cei mai buni prieteni ai statului şi facilitatori atunci când vine vorba de cenzură. Ucigaşii cu sânge rece Putin sau Maduro şi mincinoşii şi hoţii precum Medvedev au conturi pe Twitter” a declarat Alexei Navalnai.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here