- Advertisement -
Acasă Politica Alfred Simionis: În octombrie 2019 când PSD a plecat de la guvernare,...

Alfred Simionis: În octombrie 2019 când PSD a plecat de la guvernare, somajul era 3,1% și ajuns acum la 5,7%, crescând cu 84%. În ceea ce privește sprijinul economic asigurat de guvern în pandemie firmelor afectate. România este pe un dezonorant loc 124 în lume, conform clasament FMI, în compania unor state africane

- Advertisement -

Senatorul PSD, Alfred Simionis, ataca coalitia de guvernare in ultima sa psotare de pe facebook. Acesta acuza coalitia de guvernare ca a crescut rata somaj de la momnetul in care PSD a pierdut guvernarea, ducand-o de la 3,1% la 5,7%. Acesta a atacat de asemenea Executivul spunand ca nu a sigurat sprijin econonomic in timpul pandemiei fimrelor afectate, mentioand ca ca Romania se afla pe locl 124 in lume in aceasta privinta alaturi de state africane.

”Toate aceste măsuri aberante, care au dus la închiderea multor afaceri, grădinițe și școli, au contribuit la pierderea multor locuri de muncă. Chiar și școala online a implicat  necesitatea de a sta acasă cu copiii, ceea ce a afectat în special femeile.

Deteriorarea climatului din piaţa forţei de muncă în acest an și jumăate a fost determinată și de incompetența în gestionarea crizei sanitare.

Într-un an și jumătate de guvernare  a PNL și aliaților săi de dreapta s-au anulat 3 ani de progres și de expansiune a pieței forței de muncă din guvernarea PSD.

#Detalii https://insse.ro/…/com_presa/com_pdf/somaj_bim_feb21r.pdf

În octombrie 2019 când PSD a plecat de la guvernare, somajul era 3,1% și ajuns acum la 5,7%, crescâns cu 84%. România a fost aruncată înapoi, în 2016 de Guvernul Cîțu și fapt extrem de îngrijorător, tendința se menține, tot mai mulți oameni îngroașă rândurile șomerilor.

Acesta este unul dintre efectele grave ale incapacității actualei guvernări de a gândi și aplica măsuri eficiente de sprijin economic.

În ceea ce privește sprijinul economic asigurat de guvern în pandemie firmelor afectate,

România este pe un dezonorant loc 124 în lume, conform clasament FMI, în compania unor state africane.

Dezastrul guvernării Cîțu este ilustrat și de faptul că dintre cei 1 milion de români care au venit în țară din cauza pandemiei, 80% s-au reîntors în statele europene în care munceau, din cauză că acest guvern Cîțu nu a gândit și nu a aplicat măsuri guvernamentale coerente și eficiente care să-i determine să-și găsească de lucru, aici în România.”, mai spune senatorul PSD.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here