Acasă Politica Alfred Simionis: „Orban nu e doar incompetent și mincinos, dar e total...

Alfred Simionis: „Orban nu e doar incompetent și mincinos, dar e total lipsit de omenie! A ținut producătorii români 20 de zile în frig și ploaie, ca să conteste în ultima clipă la CCR legea care ar fi permis deschiderea piețelor! Și apoi mai are tupeul să ceară voturi! Sfidare mai mare nu există, la fel ca și a șefului său de partid de la Cotroceni care minte cu nonșalanță că nu a primit legea. Am văzut peneliști fără rușine care încă se fac scut în jurul acestor tartori. O să primiți ceea ce meritați pe 6 decembrie!”

Liderul deputatilor PSD Alfred Simionis a atacat liberalii in cea mai recenta postare a sa sa de pe facebook. Subiectul conflictului este legat de amaendanetul pe piete. Alfred Simionis spune ca liberalii au atacat legea care ar fi permis redeschiderea acestora in ultima clipa la Curtea Constiutionala. Acesta spune ca ca din cauza liberalilor, producatorii romani stau in prezent in frig si ploaie sa isi vanda produsele. Simionis spune il acuza de asemena de dezinformare si pe Iohannis, deoarece a spus ca nu a primit legea. Liderul deputatilor PSD le spune liberalilor ca pe 6 decembrie vor primi ce merita.

Postarea integrala a lui Alfred Simonis:

„Orban nu e doar incompetent și mincinos, dar e total lipsit de omenie! A ținut producătorii români 20 de zile în frig și ploaie, ca să conteste în ultima clipă la CCR legea care ar fi permis deschiderea piețelor! Și apoi mai are tupeul să ceară voturi! Sfidare mai mare nu există, la fel ca și a șefului său de partid de la Cotroceni care minte cu nonșalanță că nu a primit legea.

Am văzut peneliști fără rușine care încă se fac scut în jurul acestor tartori. O să primiți ceea ce meritați pe 6 decembrie!”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here