- Advertisement -
Acasă Politica Alfred Simonis dupa ce Voiculescu a spus numarul de morti de COVID...

Alfred Simonis dupa ce Voiculescu a spus numarul de morti de COVID este mai mare in realitate: “Am solicitat astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota infiintarea Comisiei de ancheta privind falsificarea datelor pandemiei! Romanii Trebuie Sa Stie!”

- Advertisement -

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a anuntat in urma cu scurta vreme ca dupa acuzatiile lui Vlad Voiculescu din aceasta dimineata legate de un numar mai mare de morti COVID decat exista in cifrele oficiale, ca a solicitat astazi convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota infiintarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei”. Simionis isi inchideire anuntuol ironic, parafrazandu-l pe premierul Florin Citu, spunand ca “Romanii Trebuie Sa Stie!”.

Am solicitat astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, solicitată de PSD în urmă cu două săptămâni și tergiversată de majoritatea parlamentară. În noul context, USR-PLUS are ocazia de a face dovada transparenței pe care au tot clamat-o, dar pe care nu au dus-o niciodată până la capăt”, transmite liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis. Cei din Alianța USR PLUS pot demonstra că „nu folosesc „principiul transparenței”, doar ca pe un instrument de șantaj sau vendetă politică, votând solicitarea PSD de înființare a comisiei de anchet. „Românii au dreptul să știe adevărul. Românii Trebuie Să Știe” a declarat Alfred Simonis.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here