- Advertisement -
Acasă Politica Alina Gorghiu il provoaca pe Ciolacu sa ii faca plangere penala: Chiar...

Alina Gorghiu il provoaca pe Ciolacu sa ii faca plangere penala: Chiar dacă Marcel Ciolacu a anunţat că va face plângere penală pentru banii suplimentari alocaţi de la bugetul de stat pentru anumite judeţe, mărturisesc că nu am niciun fel de emoţie şi aştept cu bucurie şi această plângere penală!

- Advertisement -

Fostul lider al PNL, Alina Gorghiu, nu se arata deloc ingrijorata de anuntul liderului PSD Marcel Ciolacu din aceasta dupa amiaza in legatura cu plangerile penale pentru banii alocati in teritoriu de catre coalitie. Senatoarea PNL sustine ca totul este legal si chiar asteApta cu nerbadare si „cu bucurie” plangerea penala impotriva ei de la liderul social democratilor.

„Am făcut un amendament la bugetul de stat, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, care presupune ca 18 milioane de lei să meargă suplimentar în proiecte de investiţie din judeţ, pe lângă sumele pe care menţionate de Alin Nica (peste 60 de milioane de lei, n.r.). Chiar dacă Marcel Ciolacu a anunţat că va face plângere penală pentru banii suplimentari alocaţi de la bugetul de stat pentru anumite judeţe, mărturisesc că nu am niciun fel de emoţie şi aştept cu bucurie şi această plângere penală, un gest populist şi complet lipsit de decenţa politică pe care ar trebui să o aibă un lider de partid”, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here