Acasă Politica Alina Gorghiu, multumita ca PSD face opozitie: Chiar mă bucur că face...

Alina Gorghiu, multumita ca PSD face opozitie: Chiar mă bucur că face şi PSD un proiect de buget alternativ, că numai aşa pot oamenii să vadă pe bune diferenţa intre noi si PSD. România a fost una dintre puţinele ţări care a evitat recesiunea tehnică din anul 2020. Bine că nu mai e domnul Ciolacu preşedinte al Camerei Deputaţilor ca să sesizeze aiurea CCR pe legea bugetului, numai ca să treacă timpul din decembrie

Fostul lider al PNL Alina Gorghiu este multumita cu faptul ca social democratii fac opozitie coalitiei de la guvernare si ca pregatesc un buget alternativ. Acesta spune ca doar in acest fel oamenii vor putea face diferenta intre PNL si PSD. Alina Gorghiu puncteaza faptul ca anul precedent, Romania a fost una dintre putinele state care a evitat recesiunea tehnica. Acesta isi exprima de asemenea multumirea pentru paptul nu mai e Ciolacu la sefia Camerei Deputatilor „ca sa sesiezeze aiurea CCR pe buget”.

„Chiar mă bucur că face şi PSD un proiect de buget alternativ, săptămâna viitoare, că numai aşa pot oamenii să vadă pe bune diferenţa. Îi cer domnului Ciolacu (autorul anunţului) ca, atunci când va ieşi în public cu treaba asta, să prezinte toate cifrele în detaliu, fix cum ar fi un buget adevărat, nu doar aşa nişte lozinci populiste. Ca să fie la lumină tot ce ar vrea PSD să facă (ca să ştie şi contribuabilii din ce pericol au scăpat!)”, a scris Gorghiu, luni, pe Facebook.

Ea a afirmat că bugetul care va fi prezentat de premierul Florin Cîţu va fi „un instrument de creştere economică pentru 2021 şi va fi construit pe baza principiilor prezentate în campania electorală: dezvoltarea României şi investiţiile”.

„România a fost una dintre puţinele ţări care a evitat recesiunea tehnică din anul 2020. Bine că nu mai e domnul Ciolacu preşedinte al Camerei Deputaţilor ca să sesizeze aiurea CCR pe legea bugetului, numai ca să treacă timpul din decembrie până în februarie (cum a făcut anul trecut)”, a mai scris senatorul PNL.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here