Acasă Justitie Am gasit droguri de mare risc la PNL! Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul...

Am gasit droguri de mare risc la PNL! Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul liberal la comuna Giera din județul Timiș, reținut pentru 24 de ore intr-un dosar de trafic internațional de droguri și trafic de droguri de risc,

Probleme serioase la Timisoara pentru liberali cu putin timp inaintea localelor. Ionut Marius Ciornenchi, candidatul PNL la comuna Giera din județul Timiș, a fost retinut timp de 24 de ore intr-un dosar de trafic internațional de droguri și trafic de droguri de risc.

Procurorii DIICOT au descoperit in timpul perchezitiilor facute la domicliul candidatului PNL un tablou al care il înfățișa pe celebrul traficant de droguri Pablo Escobar, relateaza publicata presslaert.

Tot la casa lui Ciorenchi au fost gasite de asemenea de catre DIICOT o țigaretă confecționată artizanal cu cannabis, o folie din aluminiu cu o substanță pulverulentă susceptibilă a fi cocaină, sumele de 4.550 de euro și 5.000 de lei, mai multe telefoane mobile, cântare electronice, pungi de vidare pentru ambalat droguri etc.

Alte două persoane au fost plasate sub control judiciar, în același caz.

Anchetatorii DIICOT împreună cu polițiștii de la „Crimă Organizată” din Timiș și Ilfov arată că „inculpații au desfășurat activități de introducere de droguri pe teritoriul României, din Spania, pentru a le distribui către lideri marcanți din rândul traficanților de astfel de substanțe de pe raza municipiului Timișoara.

„Drogurile erau introduse pe teritoriul țării prin intermediul unei firme de curierat și erau ridicate de către inculpați de la curier folosindu-se documente false de identitate”, se arată în comunicatul DIICOT. Un bărbat și o femeie au fost prinși în flagrant la Bocșa ”după ce aceștia au ridicat de la firma de curierat un colet expediat din Malaga, Spania, și având asupra lor suma de 800 de lei, o carte de identitate cu date falsă, un grinder și fragmente vegetale” și aproape 1,5 kilograme de cannabis. Candidatul PNL era cel care coordona traficul de droguri.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here