Acasă Extern America comunista. Singura retea de socializare occidentala conservatoare cunoscuta a fost eliminata...

America comunista. Singura retea de socializare occidentala conservatoare cunoscuta a fost eliminata de Google! De azi „Parler” e istorie. De ce? Pentru ca transmitea mesajele presedintelui american Donald Trump

Un lucru e sigur, tovarasul Ceuasescu se resuceste in mormant ca nu a trait sa mai apuce si vremurile de astazi. Daca la 2 ani da la caderea comunsimului in Romania, cadea si URSS in 1991, un nou URSS se zvacneste azi din partea de vest a lumii dupa 30 de ani, e vorba de Statele Unite.

Dupa ce Twitter a decis ca poate sa il trateze pe liderul de al Casei Albe ca e un obiect fara valoare si il lase atat fara contul eprosnal de Twitter, cat si fara contiul de Twitter al Casei Albe dar si fara contul de Twitter al echipei de campanie, pentru a se asigura ca Trump se gaseste in imposaiblibtatesa de a mai tranmsite vreun mesaj, Google a arborat si el azi grandios drapelul semnficiand secera si ciocanul.

Parler, singura retea de socialziare conservatoare cunoscuta la nivel intanational a fost trecuta si ea pe lista neagra a tovarsilor progresisti si eliminata. De ce? Pentruc a si-a permis sa tranmsita mesajele celui care este considerat teoretic de sute de ani incoace ca fiind „cel mai puternic om ade pe planeta”, este vorbim desigur despre presedintele SUA pentru inca pentur 12 zile Donald Trump.

„Ştim că mesaje care incită la violenţă în curs în Statele Unite continuă să fie difuzate pe Parler”, a adăugat Google.

„Având în vedere această ameninţare continuă şi imediată pentru siguranţa publică, suspendăm disponibilitatea aplicaţiei în magazinul online Google până când (Parler) rezolvă aceste probleme”, conchide compania americană.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here