- Advertisement -
Acasă Extern America, tara tuturor posibilitarilor. O mama din Chicago a fost decazuta din...

America, tara tuturor posibilitarilor. O mama din Chicago a fost decazuta din drepturi pentru ca nu s-a vaccinat impotriva COVID19: „Îmi lipsește fiul meu mai mult decât orice. A fost foarte greu. Nu l-am văzut din 10 august”

- Advertisement -

Cu siguranta dupa 2000 incoace, America devine de la un an la altul locul prostimii supreme pe pamant. Auto intitulata tara a libertatii si drepturilor in care esti cenzurat la fiecare pas daca opinia ta nu corepunde liniei politicall corectnees promovata de mainstream, loveste din nou.

O mama din Chicago a fsot decazuta din drepturi dupa ce nu s-a vaccinat impotriva coronavirsului. judecatorul a dat aceasta sentinta de noaptea mintii la data de 10 august intr-un caz de custodie.

Femeia a declarat faptul ca afost intrebata de individul care practica meseria de judecator daca s-a vaccinat impotirva coronavirsului, acesta raspunzand ca nu, deoarece in trecut a avut reactii adeverse grave din cauza altor vaccinuri. In momnetul urmator, forma de viata care se presupune ca imparte dreptate a decis ca acesta sa fie decazuta din dreptruile parintesti.

Victima judecatorului a declarat ca ii lipseste foarte mutl fiul sau, cu care a vorbit doar la telefon si prin intermediul apelurilor video din data de 10 august, cand fost data decizia, si pana azi.

„Cred că este greșit. Cred că desparte familiile. Nu cred că este spre binele copilului meu să nu își vadă mama”, a mai spus Rebecca.

”Nu avea nicio legătură cu subiectul discuției noastre. Era fixat pe mine. Și mi-a luat copilul de lângă mine”, a mai adăugat Rebecca.

Annette Fernholz, avocata Rebeccai a spus ca judecatorul si-a depasit atributiile.

”Trebuie să înețegeți că tatăl nici măcar nu a adus subiectul în discuție. Așa că judecătorul singurul care a decis că o mamă nu-și poate vedea copilul până nu se vaccinează”.

Avocatul care il reprezinta pe tata a spus ca si ei au fost surprinsi, dar ca sunt de acord cu sentinta, pentru ca este pandemie, iar copilul trebuie protejat de o mama care nu e vaccinata.

”Sunt copii care au murit de COVID-19. Cred că orice copil trebuie să fie în siguranță. Și sunt de acord, mama trebuie să se vaccineze”, a spus el.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here