Acasă Politica Ana Birchall: Inca din 2019 am sustinut abrogarea pensionarii anticipate la 20...

Ana Birchall: Inca din 2019 am sustinut abrogarea pensionarii anticipate la 20 de ani, o modificare legislativa gandita smechereste de faimoasa „comisie speciala” Iordache impreuna cu Tudorel Toader, Savonea si compania! La pachet trebuie abrogata si masura completurilor de 3 judecatori, masura prorogata prin OUG -ul dat la sfarsit de an, un OUG care ramane cu riscuri de neconstitutionalitate!

Fostul ministru al Justitiei in vremea Guvernului Dancila, Ana Birchall, scrie pe pagina sa de facebook ca a propus inca din 2019 abrogarea pensionarii anticipate, despre care spune ca a fost introdusa de catre Comisia Speciala Iordache. Fostul minsitru spune de asemenea ca la pachet cu masura abrogarii pensionarii aniticpate ar trebui sa vina si fie abrogata si masura privind completurile de 3 judecatori.

„Inca din 2019 am sustinut abrogarea pensionarii anticipate la 20 de ani…. o modificare legislativa gandita smechereste de faimoasa „comisie speciala” Iordache impreuna cu Tudorel Toader, Savonea si compania, o masura care sigur nu ajuta sistenul judiciar ci ii ajuta pe cei care aveau dosare pe rol! Cum? Simplu: se taraganau in instante dosarele, stiut fiind ca daca un judecator iesea la pensie se putea relua judecata dosarului cu noi termene etc etc…”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

„Sper ca in cel mai scurt timp acest anunt sa fie transformat in proiect de lege care sa fie adoptat in guvern si trimis in Parlament in procedura de urgenta… la pachet cu abrogarea unei alte masuri: completurile de 3 judecatori, masura prorogata prin OUG -ul dat la sfarsit de an, un OUG care ramane cu riscuri de neconstitutionalitate!”, a adăugat fostul ministru al Justiției.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here