- Advertisement -
AcasăPolitica"Analistul" Stanescu intra in actiune: In ultima perioadă au apărut mai multe...

„Analistul” Stanescu intra in actiune: In ultima perioadă au apărut mai multe sondaje care confirmă că PSD a rămas partidul în care românii au de departe cea mai mare încredere. Cred că acesta este un semnal corect. Am fost preocupați în mod alert, constant și responsabil față de grijile, fricile și nevoile tuturor românilor

- Advertisement -

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu a devenit analist politic. Acesta ne informeaza ca este la curent cu ultimele sondaje care dau social democratii lejer pe primul loc si concluzioneaza ca aceste meritul bunei guvernari, in conditiile in care vorbim la fel ca in cazul celor mai multe dintre executivele de dupa 89 de o guvernare submediocra, guvernare care a reusit sa duca inclusiv investitiile in gard, fiind cea mai socialista guvernare cel putin din ultimii ani. Stanescu constata ca PSD-stii au fost atenti la grijile, fricile si nevoile tuturor romanilor.

„În ultima perioadă au apărut mai multe sondaje care confirmă că PSD a rămas partidul în care românii au de departe cea mai mare încredere. Cred că acesta este un semnal corect, întrucât de când am intrat la guvernare, obiectivul nostru strategic nu s-a schimbat. Am fost preocupați în mod alert, constant și responsabil față de grijile, fricile și nevoile tuturor românilor și, în special, față de cei mai vulnerabili.

Vom continua să promovăm și să susținem politici publice care să reducă inegalitatea și care să servească principiului dreptății sociale. Doar așa putem răspunde adecvat problemelor sociale actuale. Munca românilor trebuie să fie apreciată corect, iar dificultățile prin care trec aceștia să fie diminuate cu sprijinul statului, astfel încât ele să nu devină tragedii. PSD este recunoscător românilor pentru că au observat și au apreciat eforturile noastre de a acționa cu responsabilitate și seriozitate în toate crizele.

Am promovat soluții care să nu lase pe nimeni în urmă. Iar în cadrul coaliției am acționat de fiecare dată ca un guvern al tuturor românilor.
Am asigurat o guvernare solidă și o stabilitate politică de care România avea nevoie în condițiile unei pandemii, a unei crize economice și a instabilității regionale. Vom munci în continuare să protejăm veniturile românilor și să sprijinim un mediu economic care să se poată dezvolta.

PSD este, astăzi, în plin proces de organizare și consolidare politică a filialelor. Am un singur mesaj: vom rămâne în preferințele cetățenilor dacă suntem în continuare aproape de ei și dacă vom reuși să oferim soluțiile și rezultatele așteptate, atât la nivel guvernamental, cât și local.

Membrii PSD, indiferent de funcțiile pe care le dețin, trebuie să fie conștienți că acest capital de încredere pe care-l avem, este un bun comun realizat prin muncă, seriozitate și responsabilitate politică. Trebuie să-l protejăm. Am rămas și vom merge mai departe ca un partid dedicat intereselor oamenilor„, a declarat Paul Stănescu, secretarul general al PSD, potrivit antena3.ro.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -