- Advertisement -
Acasă Politica Andreea Moldovan: "Poate ca nu e elegant sa dau exemplul meu. Eu...

Andreea Moldovan: „Poate ca nu e elegant sa dau exemplul meu. Eu nu m-am îmbolnavit de Covid, doar purtand masca si respectand regulile elementare”

- Advertisement -

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a fost intrebata la Digifm ce mesaj ii transmite senatoarei Dianei Sososaca. Moldovan i-a recomandat acesteia sa poarte masca de protectie impotriva coronavirusului. Acesta a declarat ca nu sa se ofere singura exemplu, mentinand insa ca doar datorita acesteia nu a contactat virusul chinez pana acum.

„Eu personal refuz să vorbesc în astfel de situații și cred că ar trebui să fie o atitudine a noastră, a tuturor. Sunt niște reguli pe care toți trebuie să le respectăm. Ce i-aș spune ar fi că acea mască pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere. Și care a apărat foarte mulți oameni. Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în spitalul de boli infecțioase, unde a fost doar patologie Covid, m-a ajutat să nu fac boala. Eu nu m-am îmbolnăvit de Covid, doar purtând mască și respectând regulile elementare”, a răspuns Andreea Moldovan.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here