- Advertisement -
AcasăPoliticaAndrei Caramitru revine: SUA este mega hiper-putere. Cu care avem legătura directa...

Andrei Caramitru revine: SUA este mega hiper-putere. Cu care avem legătura directa strategica. Rusia e praf si pulbere. nu avem nici o legatura cu ei. La noi – de la mutul din deal pana la aurescu – astia prefera sa stea in genunchi la cine nu trebuie. Si nici măcar la Rusia, ci la pigmeul agent al Rusiei, haustria

- Advertisement -

In cazul in care sunteti derpimati, va invitam sa luati o pastila de Andrei Caramitru, clovnul involuntar al Romaniei. Fostul USR-ist ne vorbeste despre razboiul din Ucraina. Fara a fi deloc ironic (din pacate, avand in vedere influenta lui pe paginile de socializare) acesta conlcuzioneaza scurt ca „America e o mega putere”, in timp ce „Rusia e praf si pulbere”. Fara a avea pretentii de la argumente reale sau o analiza serioase de la fostul USR-ist, Caramitru continua spunand ca clasa noastra politica „face jocurilile pigmeului agent al Rusiei, haustria”, dandu-i exemplu in acest sens pe presedintele Iohannis ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Postarea integrala a lui Andrei Caramitru:

Lumea e așa acum:
– SUA este mega hiper-putere. Cu care avem legătura directa strategica
– Rusia e praf si pulbere. nu avem nici o legatura cu ei.

La noi – de la mutul din deal pana la aurescu – astia prefera sa stea in genunchi la cine nu trebuie. Si nici măcar la Rusia, ci la pigmeul agent al Rusiei, haustria.

Deci in loc sa stam la masa cu aia puternici in restaurant de lux ca parteneri respectați – preferam sa stam in cocina de porci printre rahati si sa fim tufati de paznicul vai de capul lui angajatul proprietarului falimentar al fermei mizere.

pe 10 lei, mai puțin decât pe centura.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -