Antena Group a cumpărat cu 10 milioane de euro fostul sediu ICA confiscat de la turnătorul Felix în baza sentinței de condamnare la 10 de închisoare din august 2014

Antena Group a cumpărat cu 43 de milioane de lei fără TVA – 51 de milioane de lei cu TVA, adică peste 10 milioane de euro – fostul sediu al Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) confiscat de la Dan Voiculescu în baza sentinței de condamnare la 10 de închisoare din 8 august 2014, potrivit unor surse din piața media confirmate de surse din cadrul ANAF.

Tranzacția a avut loc pe data de 20 august, când a fost cea de-a patra licitație pentru vânzarea imobilului de 29.220 mp din strada Gârlei 1D (fostul sediu al Institutului de Cercetări Alimentare).

Vezi aici anunțul ANAF – Direcția Generală Executări silite cazuri speciale.

Licitația a pornit de la suma de 51 de milioane de lei fără TVA și s-a ajuns la negociere directă întrucât s-a prezentat doar Antena Group. Potrivit surselor G4media, banii au fost virați în conturile ANAF în termenul de 5 zile lucrătoare.

Inițial, ANAF și ANABI (Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) au solicitat peste 76 de milioane de lei fără TVA. Vezi aici.

Citește și https://dc360.ro/daniel-breaz-primul-ministru-onorat-de-elevi-in-doliu-dupa-propunerea-ca-elevii-care-obtin-sub-nota-5-la-evaluarea-nationala-sa-mearga-obligatoriu-la-scoala-profesionala-ordinul-de/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.