- Advertisement -
AcasăNoutati interneAntonel Tanase despre SuperCitu: "Supereroii sunt bineveniți și ei, atâta timp cât...

Antonel Tanase despre SuperCitu: “Supereroii sunt bineveniți și ei, atâta timp cât înțeleg că lumea nu se învârte în jurul lor, ci menirea lor este să se învârtă în jurul oamenilor”

- Advertisement -

Antonel Tanase, liderul PNL Sector 3, l-a ironizat marti pe premeirul Florin Citu dupa ce acesta s-a intruchipat Superman, chiar daca mai mult demoleaza ce a mai ramas in picioare. Tanase i-a transmis SuperCitului ca scopul eroilor este cu totul altul.

Postarea integrala a lui Antonel Tanase:

„Una dintre valorile după care ar trebui să funcționeze România este meritocrația. Ludovic Orban a început să implementeze acest principiu în primul rând în Partidul Național Liberal, prin racolarea în rândul membrilor a unei generații de tineri competenți, profesioniști, care să inspire și să ajute, prin experiența lor proaspătă și viziunea curată, la înțelegerea mai profundă a societății actuale și a nevoilor cetățeanului. Apoi domnul Orban și-a dus mai departe această convingere și a pus la bătaie pentru România toată abilitatea sa politică și toată energia ca să dezlipească de la banul public un partid toxic care nu a făcut altceva decât să-și îmbogățească baronii și șefii lăsând în urmă o țară săracă și sfâșiată. Dacă ar fi să aplicăm pe 25 septembrie legea meritocrației, după care tânjește orice individ cu principii și etică profesională, Ludovic Orban trebuie să câștige detașat alegerile interne din Partidul Național Liberal”, scrie Antonel Tănase pe Facebook.

„Nu în ultimul rând, merită să câștige pentru că este un DOMN și nu a sfidat, nu a batjocorit și nu a umilit niciodată vreun coleg și, lucru foarte important în schema politicii dâmbovițene, pentru că a ales să întoarcă obrazul decât să răspundă cu aceeași monedă jignitoare pe care i-au aruncat-o unii sau alții”, a adăugat acesta.

Liderul PNL Sector 3 face referire și la contracandidatul lui Orban, premierul Florin Cîțu, care a distribuit filmulețul cu Superman.

„Supereroii sunt bineveniți și ei, atâta timp cât înțeleg că lumea nu se învârte în jurul lor, ci menirea lor este să se învârtă în jurul oamenilor”, a comentat liberalul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here