- Advertisement -
AcasăPoliticaAntonio Andrușceac, fost USR-ist, in prezent deputat AUR, despre conflictul Barna-Ciolos: ...

Antonio Andrușceac, fost USR-ist, in prezent deputat AUR, despre conflictul Barna-Ciolos: „O confruntare intre securisti. Nici Catalin Drula nu e strain de serviciile secrete”

- Advertisement -

Fostul USR-ist, in prezent deputat AUR, Antonio Andrușceac, a comentat pe scurt la un post de stiri confrutnarea fara precedent din interiorul USR dintre tabara Ciolos si tabara Barna. Acesta a descris lupta dintre cele doua tabere ca fiind „o confruntare intre secursiti”, mentionand ca „nici Drula nu ar fi strain de servicile secrete”.

„O confruntare intre securisti. Se urmareste indepartarea lui Dacian Ciolos de la sefia USR, pe modelul inlocuirii lui Nicusor Dan din fruntea partidului. Nici Catalin Drula nu e strain de serviciile secrete” a declarat Antonio Andruscea,fost consilier local al Sectorului 4 din partea USR, despre confruntarea tabarelor Barna-Ciolos din interiorul USR.

Inainte de a fi deputat din partea partidului condus de George Simion, Antonio Andrusceac a fost consilier local al Sectorului 4 din partea USR.

Antonio Andrusceac este unul dintre oamenii impreuna cu care Nicusor Dan, actualul primar al Capitalei, a pus bazele Uniunii Salvati Bucurestiul (USB).

Același Andrusceac a fost membru fondator si al USR. Dupa alegerile locale din 2016, Antonio Andrusceac a fost consilier local la Primaria Sectorului 4.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -