- Advertisement -
Acasă Uncategorized Arafat: Exista o crestere continua a numarului de persoane vaccinate! Daca la...

Arafat: Exista o crestere continua a numarului de persoane vaccinate! Daca la perioada de inceput aveam circa 10.000 de persoane vaccinate, ieri am avut 30.000! Legat de unitatile de invatamant, o decizie privind redeschiderea sau nu a acestora urmeaza sa fie luata la inceptul lunii februarie!

- Advertisement -

Seful DSU Raed Arafat a declarat vineri ca in prezent de la o zi la alta exista o crestere a numarului de vaccinuri administrate, spunand ca daca la inceput era vprba de 10.000 de persoane vaccinate pe zi, azi este vorba de 30.000 de persoane vaccinate zilnic. In ceea ce priveste unitatile de invatamant, o decizie de redeschidere sau nu acestora urmeaza sa fie luata la inxceptul lunii debruarie. Arafat a precizat insa ca daca scolile se redeschid, scenarile rosu, galben si verde, raman in continuare.

Este creștere, zilnic avem o creștere în numărul persoanelor și deja am depășit un sfert de milion de persoane vaccinate. Între început și între ieri, de exemplu, suntem de la 10.000 suntem la aproape 30.000 de persoane vaccinare”, a spus Raed Arafat.

Raed Arafat a vorbit și despre vaccinarea profesorilor și începerea școlilor. Rămâne valabilă data de 8 februarie pentru revenirea elevilor la o școală normală? Depinde începerea școlii de numărul cadrelor didactice vaccinate?

„Cel puțin, pentru școli ultima analiză se va face la începutul lui februarie pentru a decide definitiv care va fi abordarea. Și vor fi folosite scenariile care s-au mai folosit, poate cu unele modificări, iar profesorii au intrat deja în faza în care se pot vaccina, știu că s-a dat prioritate lor, astfel încât o parte importantă să se vaccineze, cel puțin cu prima doză, până la deschiderea școlilor”, a spus Raed Arafat

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here