- Advertisement -
Acasă Politica Arafat il raspunde lui Ion Cristoiu dupa ce a declarat ca a...

Arafat il raspunde lui Ion Cristoiu dupa ce a declarat ca a sosit timpul sa renunte la sefia DSU: Nu am obosit sa muncesc, nu am obosit sa-mi fac treaba dar m-am saturat de personajele ca dumeavoastra, domnule Cristoiu! Dupa cum am mai aratat si alta data, minciuna si denaturarea adevarului sunt uneltele folosite de unii jurnalisti sau pseudojurnalisti, pentru a atinge scopul lor de a manipula opinia publica! Domnul Ion Cristoiu exceleaza in acest mod de abordare !

- Advertisement -

Seful DSU, Raed Arafat, l-a atacat sambata seara, pe pagina sa, de facebook, pe junralistul Ion Cristoiu, despre care a spus ca minte si manipuleaza dupa ce intr-un articol recent, acesta a spus ca nu mai perfomeaza si trebuie sa renunte la functiile „cu care s-a obisnuit de 30 de ani”. Raed Arafat sustine in postarea sa ca prima functie pe care a detinut-o in stat a fost in anul 2007, cea de subsecretar de stat si ulterior de secretar de stat in Ministerul Santaatii, intre august 2007 si ianuarie 2014, iar a doua functie, pe care specifica ca o are si in prezent, a fost cea de secretar de stat sef al DSU, incepand cu 28 ianuarie 2014. Acesta ii transmite jurnalistului Ion Cristoiu ca nu a obosit sa munceasca dar ca in schimb este „satul de unii jurnalisti sau pseudojurnalisti, pentru a atinge scopul lor de a manipula opinia publica”.

„Dupa cum am mai aratat si alta data, minciuna si denaturarea adevarului sunt uneltele folosite de unii jurnalisti sau pseudojurnalisti, pentru a atinge scopul lor de a manipula opinia publica si de a promova unele narative false referitoare la o persoana anume sau la un subiect.

Domnul Ion Cristoiu exceleaza in acest mod de abordare si foloseste platforme, precum Mediafax in cazul de fata, pentru a raspandi veninul lui si minciunile care nu au baza in realitate.

In articolul anexat, „maestrul” Cristoiu afirma ca eu as fi in functie de 30 de ani, adica de cand am terminat facultatea de medicina.

De fapt de 30 de ani am infiintat primul echipaj SMURD si fara sa fi avut vreo functie, iar primii 8 ani am muncit voluntar fara sa am vreun venit pentru munca depusa. Prima functie a fost cea de subsecretar de stat si ulterior de secretar de stat in Ministerul Santatii, intre august 2007 si ianuarie 2014, iar a doua functie, pe care o am si in prezent, este cea de secretar de stat sef al DSU, incepand cu 28 ianuarie 2014. Cele doua functii difera ca atributii si responsabilitati, chiar daca pe partea asistentei medicale de urgenta exista o continuitate intre ele.

Ca urmare, mesajul meu catre „maestrul” Cristoiu este urmatorul:

Nu am obosit sa muncesc, nu am obosit sa-mi fac treaba dar m-am saturat de personajele ca dumeavoastra, domnule Cristoiu, care sunt dispuse sa denigreze si sa murdareasca venind cu stiri false si cu informatii incomplete, pline de venin, dar care nu au niciun fundament in real.

Daca ma uit la cei 30 de ani in care am muncit continuu cu colegii mei, pot demonstra oricand ce am facut si ce am realizat pentru Romania si pentru sistemul de urgenta. Nu stiu insa d-voastra cu ce ati putea veni ca realizari, altele decat cele calsice de manipulare si de a raspandi minciuni si mesaje false si tendentioase despre o persoana sau alta.

In concluzie, eu imi voi continua munca de a construi mai departe iar dumneavoastra veti continua sa raspanditi minciuni si narative false si veninoase, pentru ca la varsta dumneavoastra sigur nu va veti schimba!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here