- Advertisement -
Acasă Noutati interne Arafat: Noi nu avem nicio discutie pe masa pentru lockdown, nici nu...

Arafat: Noi nu avem nicio discutie pe masa pentru lockdown, nici nu se pune problema, in niciun caz lockdown! In schimb este lauta in calcul varianta obligativitatii circulatiei pe propria respundere incepand cu ora 22.00 in loc de 23.00 cum este in prezent!

- Advertisement -

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat luni seara la Antena 3 ca nu se pune problema intrarii intr-un nou lockdown, insa in schimb ar putea fi decise alte restrctii, dand exemplu faptul ca este luata in calcul varianta obligativitatii circulatiei pe propria raspundere incepand cu ora 22.00 in loc de 23.00 cum este in prezent, specificand ca pana in prezent nu s-a luat vreo decizie in acest sens.

„Noi nu avem nicio discutie pe masa pentru lockdown, nici nu se pune problema, in niciun caz lockdown”, a declarat Arafat. Întrebat dacă s-ar putea introduce obligativitatea circulației cu declarație pe propria răspundere începând cu ora 22.00 față de ora 23.00 cum este în prezent, scenariu de lucru vehiculat pe surse în cursul acestei zile, secretarul de stat nu a respins varianta dar a indicat că nu s-a luat o decizie în acest sens.

„Circulatia pe timp de noapte este limitata acum la ora 23.00. O sa venit cu Hotararea de prelungire a starii de alerta, clar vor fi niste discutii daca e necesar sa se umble la alte masuri. In grupul stiintific am discutat mai multe aspecte si pana nu trece prin CNSU e mai bine sa nu speculam”, a declarat Arafat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here