- Advertisement -
AcasăPoliticaAsa ceva? Irlandezul presupus beat ranga si drogat care a reusit sa...

Asa ceva? Irlandezul presupus beat ranga si drogat care a reusit sa patrunda in mijlocul noptii in Palatul Parlamentului escladand balconul Parlamentului aflat la o intaltime de 2 metri, a fost pus in libertate. Procurorii nu cer arestarea lui si nici alte masuri preventive. Individul paote parasi tara

- Advertisement -

Daca la inceput, in primza faza, stirea inittial era ca un individ inralndez beat ea reusit sa ptrunda in cea mai importanta cladire din Romania in toiul noptii fara nicio problemea, pe aprcusul porelro vine detalii care tina sa traga de par detalii iesite public pana la aceasta ora.

Dupa ce am aflat ca iralndezul era nu doar extremde beat dar si drogat, dupa ce am aflat ca a reusit sa escaladeze singur, in plina noapte, pe frig, balconul Parlamentului aflat la o intaltime de 2 metri si sa ajunga chiar in camera armelor despre care foarte putini politiceni stiu, informatia de ultima ora din acesta caz spune ca individul inraldez care a patruns in Parlamentul Romaniei a fost eliberat. Procurorii nu cer arestarea lui si nici alte masuri preventive. Individul poate parasi tara.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications