Augustin Lazăr: Nu sunt ofițer, sub-ofițer sau agent al fostei securități sau al vreunui serviciu secret! În ultimele zile câteva instituții de presă mi-au atibuit fapte pe care nu le-am făcut, mi-au pus etichete care să mă decredibilizeze!

Augustin Lazăr, anunț bombă în scandalul momentului. Ce spune Procurorul General al României despre acuzațiile aduse.

 Augustin Lazăr, procurorul general al României, face declaraţii în scandalul momentului:

”Astăzi doresc să clarific câteva aspecte ale carierei mele de procurori. Consider că am această datorie publică.

În ultimele zile câteva instituții de presă mi-au atibuit fapte pe care nu le-am făcut, mi-au pus etichete care să mă decredibilizeze.

Nu sunt ofițer, sub-ofițer sau agent al fostei securități sau al vreunui serviciu secret”, a afirmat Augustin Lazăr.

Acesta a mai spus că nu are nicio emoție în ceea ce privește verificările CNSAS.

Procurorul general al României a mai precizat că în timpul armatei a fost genist la Timișoara. Conform lui, informațiile au fost prezentate într-un mod tendențios.

Aceste atacuri nefondante sunt în mod evident determinate de depunerea candidaturii pentru al doilea mandat pentru funcția de Procuror General”, a completat Lazăr.

Lazăr a respins, vineri, afirmaţiile că ar fi sancţionat disciplinar un deţinut politic de la Penitenciarul Aiud şi susţine că este este victima unei campanii de discreditare, în care oameni nevinovaţi, victime ale regimuului comunist, sunt manipulaţi fără scrupule. 

Citeşte şi https://dc360.ro/orlando-critica-multinationalele-pentru-lipsa-de-compasiune-nu-face-nimeni-investitii-in-romania-pentru-ca-iubeste-romania/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *