- Advertisement -
Acasă Politica Augustin Zegrean spune ca dupa decizia controversata a CEDO de azi orice...

Augustin Zegrean spune ca dupa decizia controversata a CEDO de azi orice stat din Europa poate impune legal vaccinarea obligatorie: Va fi o practică europeană după această decizie! Uitați-vă ce spune comunicatul CEDO, spune că vaccinarea este o problemă de solidaritate socială! Dacă un stat care face parte din Consiliul Europei, va dispune mâine obligativitatea vaccinării împtriva COVID-19, nu vei mai avea ce face pentru că, în ultimă instanță, când te judeci cu statul, te judeci la CEDO și CEDO va spune că bine a făcut statul acela!

- Advertisement -

Fostul presedintele al Curtii Constutionale, Augustin Zegrean, a fost intrebat joi seara, la B1 TV, in legatura cu posibilele repercusiuni dupa controversata decizie a conventiei europene a Drepturilor Omului, care a hotarat ca vaccinarea obligatorie este legala. Augustin Zegrean, confirmat, ca asa cum se intelege, in urma hotararii CEDO, orice stat european poate hotara legal incepand de azi vaccinarea obligatorie pentru toti cetatenii, indiferent despre ce vaccin este vorba. Acesta a spus ca europenii din orice stat n uvor mai avea ce sa faca, dasta eoarece in ultima instanta, dupa judecata cu statul, cetateanul se poate duce se isi castige dreptatea la CEDO, insa CEDO va spune in acest caz ca statul a procedat bine.

”Va fi o practică europeană după această decizie. Nu numai pentru copii. Uitați-vă ce spune comunicatul CEDO, spune că vaccinarea este o problemă de solidaritate socială”, a declarat fostul președinte al CCR.

Întrebat dacă, din punctul său de vedere, această decizie va influența și vaccinarea anti-COVID-19, Augustin Zegrean a răspuns: ”Da, dacă un stat care face parte din Consiliul Europei, va dispune mâine obligativitatea vaccinării împtriva COVID-19, nu vei mai avea ce face pentru că, în ultimă instanță, când te judeci cu statul, te judeci la CEDO și CEDO va spune că bine a făcut statul acela”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here