- Advertisement -
Acasă Politica AUR vrea sa elimine purtarea obligatorie a mastii! Claudiu Tarziu: Una dintre...

AUR vrea sa elimine purtarea obligatorie a mastii! Claudiu Tarziu: Una dintre aceste măsuri absolut inutile este aceea privind purtarea măștii de protecție în aer liber. Alte țări au luat decizia asta de mult mai multă vreme, de a nu purta măști în aer liber, iar altele chiar și în spații închise

- Advertisement -

Partidul condus de Goerge Simiona vrea sa interzica purtarea obligatorie a mastii de protectie impoitrva coornavirusului. Co presedintele Claudui Tarziu a declarat ca deja multe tari au renuntat de o perioada timp semnficativa la purtarea obligatorie a acestora, atat in aer lbier cat si in sptatii inchise. Acesta a spus ca „este o masura absolut inutila”.

„Noi anul trecut am protestat împotriva măsurilor abuzive liberticide și în dezacord cu realitatea luate de Guvernul Orban.

Una dintre aceste măsuri absolut inutile este aceea privind purtarea măștii de protecție în aer liber. Alte țări au luat decizia asta de mult mai multă vreme, de a nu purta măști în aer liber, iar altele chiar și în spații închise.

Uite, Suedia, de pildă! Purtarea măștii nu s-a dovedit una necesară pentru a opri boala și suficientă pentru a opri boala”, a declarat Târziu, la Realitatea PLUS

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here