- Advertisement -
Acasă Extern Autoritatile din Norvegia se tem ca vaccinul anti COVID ar putea fi...

Autoritatile din Norvegia se tem ca vaccinul anti COVID ar putea fi riscant pentru persoanele in varsta dupa ce 29 de persoane cu varsta de peste 65 de ani au decedat dupa adminsitrarea primei doze de vaccin: „Pentru cei suferinzi, chiar şi cele mai slabe efecte adverse pot avea consecinţe serioase. Pentru cei cu speranţă de viaţă redusă, vaccinul este irelevant”

- Advertisement -

Autoritatile din Norvegia se tem tot mai mult de simptomele dezvoltate de persoanele in varsta si bolnave dupa ce nu mai putin de 29 de de oameni au murti inm urma adminstrarii primezi dezoe de vaccin anti COVID19. Agenţia Medicamentelor din Norvegia transmite ca pentru persoanele suferinde, chiar si cele mai slabe efecte adeverse, pot conduce la conscentine grave, chiar si la deces. Tot Agenţia Medicamentelor din Norvegia transmite ca „pentru persoanele cu speranta de viata redusa vaccinul este irelevant”.

„Sunt 13 decese confirmate şi ar mai fi alte 16 pentru care se fac investigaţii. Toţi cei care au murit aveau şi alte probleme medicale grave. „Majoritatea oamenilor au avut efectele adverse anticipate la vaccin, precum greaţă şi vomă, febră, reacţii locale şi înrăutăţirea stării generale. Pentru cei suferinzi, chiar şi cele mai slabe efecte adverse pot avea consecinţe serioase. Pentru cei cu speranţă de viaţă redusă, vaccinul este irelevant. Ştim că decese au mai fost înregistrate şi în alte ţări, dar nu avem datele complete”, a spus Agenţia. „Există diferenţe între ţări cu privire la persoanele care au prioritate la vaccinare, iar acest lucru va afecta rapoartele cu privire la efectele secundare, inclusiv numărul de morţi”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here