- Advertisement -
AcasăPoliticaAvem un nou secretar de stat la Transpoturi! Cine? Alexandru Mutruc, fost...

Avem un nou secretar de stat la Transpoturi! Cine? Alexandru Mutruc, fost PMP-ist al lui Petrov care in 2016 a încercat să-și scape șeful de cabinet care lovise un om pe trecerea de pietoni, spunând că a fost el la volan: “A fost un moment, o neînțelegere. Din cauza stresului, Alexandru Mutruc a apucat să spună că el a condus. A mai avut un accident înainte”

- Advertisement -

PNL-ul a numit un nou Secretar de stat la Transporturi, Alexandru Mutruc, fost PMP-ist care in 2016 a încercat să-și scape șeful de cabinet care lovise un om pe trecerea de pietoni, spunând că a fost el la volan.

In 2016, Alexandru Mutruc era șeful de cabinet al deputatului Cornel Sămărtinean, care a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni, în Timișoara.

Inițial, Mutruc a spus că el a fost la volan și chiar a fost testat cu aparatul etilotest, potrivit pressalert.ro.

„A fost un moment, o neînțelegere. Din cauza stresului, Alexandru Mutruc a apucat să spună că el a condus. A mai avut un accident înainte. Imediat ce am aflat ce le-a spus polițiștilor, am recunoscut că eu am condus. Nu am fost atent la ce le-a spus pentru că eram preocupat de starea victimei”, a declarat la vremea respectivă Sămărtinean, citat de pressalert.ro.

Mutruc a fost numit secretar de stat în locul lui Valeriu Lupu, demis la scurt timp după numire de premierul Ludovic Orban, după ce a fost implicat într-un accident de circulație și a refuzat să fie testat cu alcooltestul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -