Bădulescu a ajuns la Parchet: Sforarii care sunt în spatele unor trusturi de presă v-ar mai fi lăsat să fiţi aici dacă eu aş fi făcut o declaraţie în genul “mai am nişte completări”?

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a ajuns, luni, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat în legătură cu declaraţiile sale privind protestul din 10 august 2018, potrivit cărora că ar fi minţit când a dat declaraţii despre anchetă.

“Adevărul îl vor stabili procurorii. Ne auzim după ce termin. Ceea ce le voi declara azi nu are legătură cu declaraţia pe care am dat-o, este în completarea acestui lucru. Am mai spus şi repet, credeţi că dacă eu aş fi făcut o declaraţie în genul “mai am nişte completări”, sforarii care sunt în spatele unor trusturi de presă v-ar mai fi lăsat să fiţi aici ?”, le-a spus Bădulescu jurnaliştilor, la intrarea în Parchetul General.

Săptămâna trecută, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, într-o intervenţie telefonică, că i-a minţit pe procurori la Parchet atunci când a fost chemat şi audiat în ancheta privind violenţele de la protestul de pe 10 august.

“Câte documente ai semnat ca să nu-i laşi în piaţă şi ăştia au dat la Parchet. Şi de ce? Şi de ce a trebuit să mint la Parchet? Asta nu se întreabă? Da (am minţit la Parchet -n.r.). După 30 ianuarie este ziua în care lumea va şti adevărul. Asta, asta este frica lor. Da, domn’e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018. Poftim, am spus-o public. Ce am minţit o să declar la Parchet“, a declarat Aurelian Bădulescu, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

Citește și http://dc360.ro/firea-dragnea-vrea-falimentul-capitalei-din-razbunare-functionarii-care-executa-comenzile-sale-vor-raspunde-chiar-si-pentru-abuz-in-serviciu-dumnealui-va-fugi-de-raspundere-cum-a-facut-si-in-cazul/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.