Acasă Extern Baiatul dinamita al Coreei de Nord vrea sa supuna SUA! Kim Jong...

Baiatul dinamita al Coreei de Nord vrea sa supuna SUA! Kim Jong Un: „Phenianul trebuie să se concentreze şi să se dezvolte pentru a supune Statele Unite, cel mai mare obstacol în calea revoluţiei noastre şi cel mai mare inamic al nostru”

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, a delcarat sambata la a 8-a onvenţie a partidului de guvernământ (Partidul Muncitorilor, partid unic in Coreea de Nord) ca isi propune sa se concentreze pe dezvoltarea tarii pe care o conduce astfel incat „sa supuna Statele Unite”, pe care o descrie „cel mai mare osbtacol si inamic in calea revolutiei Coreei de Nord”.

„Phenianul ar trebui să se concentreze şi să se dezvolte pentru a supune Statele Unite, cel mai mare obstacol în calea revoluţiei noastre şi cel mai mare inamic al nostru. Indiferent cine este la putere în SUA, adevărata natură a SUA şi politicile sale fundamentale faţă de Coreea de Nord nu se schimbă niciodată” a declarat Kim Jong Un.

Baiatul dictator al Coreei de Nord s-a laudat din nou cu armele cu care spune ca isi va raspune inamicii.

„Tehnologia de ghidare cu focoase multiple se află în etapa finală, în timp ce studiile asupra zborului hipersonic sunt complete. Imbunătățirile armelor nucleare tactice, menite să fie utilizate la distanță mai scurtă și care sunt adesea mai puțin distructive decât armele nucleare strategice, sunt, de asemenea, finalizate. Cercetările în domeniul submarinelor cu energie nucleară sunt complete și în etapele finale ale examinării” a mai declarat presedintele Coreei de Nord.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here