- Advertisement -
AcasăPoliticaBaluta: "Acum, live, de la Pasajul Unirii. Am început lucrările de punere...

Baluta: „Acum, live, de la Pasajul Unirii. Am început lucrările de punere în siguranță a unuia dintre cele mai tranzitate pasaje din Capitală. Scopul pe care îl avem este să blocăm apa care infiltrează acest pasaj”

- Advertisement -

Edilul sectorului 4 din Bucuresti, Daniel Baluta, a declarat pe pagina sa de facebook, ca de azi au inceput lucrarile la Pasajul Unirii pentru urmatoarele aproximativ 2 luni de zile. Acesta spune ca unul dintre scopurile reabilitarii celui mai traversat pasaj din capitala il reprezinta blocarea arei care se infiltreaza, ceea ce duce la deterioarea acestuia.

„Acum, live, de la Pasajul Unirii!
Am început lucrările de punere în siguranță a unuia dintre cele mai tranzitate pasaje din Capitală”, spune, pe Facebook, Băluță.

„Structura exterioară va fi curățată. Scopul pe care îl avem este să blocăm apa care infiltrează acest pasaj. Încă din primele clipe ale lucrărilor, evident, apa a început să-și facă simțită prezența. De aceea, vom avea nevoie să sigilăm, astfel încât structura acestui pasaj să nu se deterioreze”, afirmă primarul din Sectorul 4.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -