- Advertisement -
AcasăEducatieBanii tăiați de la Educație de PNL-iști sunt de la singurul proiect...

Banii tăiați de la Educație de PNL-iști sunt de la singurul proiect al lui Caty apreciat și de elevi după vreo 6 ani ca ministru al educației! Proiectul se numea ”România modernă, România digitală” și propunea ca toate liceele din România să fie dotate cu table și tablete inteligente

- Advertisement -

Ghninion, cum ar spune un clasic în viață! Caty a avut spre sfârșitul mandatului, în februarie 2019, după vreo 5-6 ani pe bucățele la educație, o idee în sfârșit benefică și apreciată și de elevi, digitalizarea învățământului, proiectul propunând ca toate școlile gimnaziale și liceele din România să fie dotate cu table și tablete inteligente.

Mai exact, În februarie 2019, la susținerea bugetului în Parlament, Ecaterina Andronescu spunea că a cerut 400 de milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru ca toate şcolile gimnaziale şi liceele din România să fie dotate cu table inteligente şi cu tablete.

 Se pare însă că banii tăiați de liberali la rectificarea bugetară sunt fix de la probabil singura idee bună a fostului celbrulu Ministru al Edcuației PSD-ist. Astfel, copiii rămân și fără singurul proiect benefic propus de Caty la educație, “grație” liberalilor.

Citește și https://dc360.ro/casuta-noastra-cuiubusor-de-nebunii-viorica-nu-le-mai-raspunde-colegilor-la-telefon-sa-le-spuna-daca-demisioneaza-sau-nu-psd-istii-sunt-in-alerta-marcel-ciolacu-ar-fi-plecat-spre-domiciuliul-sefei/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -