- Advertisement -
AcasăPoliticaBarna, asalt la Julien: „Dacă reușești să îi inspiri pe oameni, să-i...

Barna, asalt la Julien: „Dacă reușești să îi inspiri pe oameni, să-i convingi să vină alături de tine, toate inițiativele devin realitate. Dacă mergi într-o logică în care spui ori ca mine ori plec acasă, lucrul acesta nu are cum să se întâmpla! E foarte ușor să abandonezi, foarte ușor, să vii să stai o lună, 2, 3, 4 și să spui ‘nu am găsit eu ce voiam să fac, plec’… Dacă toți am abandona….”

- Advertisement -

Fostul lider USR, Dan Barna, l-a asaltat cu atacuri pe Juelien, joi dupa amiaza, intr-un interviu la Europa fm. Acesta a spus ca un lider ii trebuie timp sa se aseze si sa contruiasca si sa ii convinga pe ceiallti sa vina alturi de el, sugerand ca Ciolos nua areusit sa faca asta, ci a ambandonat extrem de usor si ca a vurt sa faca doar ca el.

„Cel mai ușor este să abandonezi. Asta se întâmplă, adică sunt oameni, din păcate, nu foarte mulți care au venit în acest proiect și la prima dificultate de a-și convinge colegii au decis să plece pentru că nu e cum au vrut”, spune la Europa FM Dan Barna, întrebat de un ascultător de ce mai mulți lideri, inclusiv Dacian Cioloș, au demisionat din partid sau din funcțiile deținute.

„Dacă reușești să îi inspiri pe oameni, să-i convingi să vină alături de tine, toate inițiativele devin realitate. Dacă mergi într-o logică în care spui ori ca mine ori plec acasă, lucrul acesta nu are cum să se întâmple, pentru că despre asta e politica altfel pe care USR o face și o propune României și cea care ne-a adus succesele pe care le-am avut, atâtea câte au fost, zic eu importante, de a lungul acestor ani. Deci e foarte ușor să abandonezi, foarte ușor, să vii să stai o lună, 2, 3, 4 și să spui ‘nu am găsit eu ce voiam să fac, plec’… Dacă toți am abandona… (…) Dacă toți plecăm acasă și ne dăm bătuți, rămânem cu PSD și PNL și cu Georgică de la galerie”, adaugă Barna.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -