- Advertisement -
Acasă Politica Barna compara operele lui Brancusi cu nalucile de la Sectorul 1 si...

Barna compara operele lui Brancusi cu nalucile de la Sectorul 1 si il invita pe Ciolacu sa aprecieze in mod egal lucrarile lui Brancusi cu cele expuse la primarie: „Am putea, de exemplu, să arătăm prețuire artiștilor noștri mult mai devreme, când nu s-au ridicat încă pe culmile faimei și recunoașterii mondiale”

- Advertisement -

Liderul USR, Dan Barna, face o comparatie cel putin ciudata.La 145 de ani de la ziua nasterii lui Constantin Brancusi, liderul USR a comparat operele marelui sculptor roman cu nalucile de la Sectorul 1. Dan Barna a transmis faptul ca romanii ar trebuie sa isi pretuiasca mai devreme artistii, inaintea ca acestia sa urca pe culmile faimei si a recunosterii mondiale precum a fost cazul lui Bracusi. Acesta il invita pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, ca in acest context , sa merga la Primaria Sectorului 1 si sa le arunce cateva vorbe frumoase crtorilor nalucilor expuse pe holurile primariei.

„Ziua Brâncuși. Cred că cel mai bun omagiu pentru acest mare român este să îi cunoaștem opera. Să mergem să o vedem când avem ocazia, să citim despre viața autorului și să tragem concluziile care se impun. Am putea, de exemplu, să arătăm prețuire artiștilor noștri mult mai devreme, când nu s-au ridicat încă pe culmile faimei și recunoașterii mondiale”, transmite vicepremierul Dan Barna, lider al USR, relatează Mediafax.

„Spun asta pentru că l-am văzut pe dl Ciolacu de la PSD supărat pe artă și artiști zilele astea. I-aș recomanda, cu prietenie, să meargă să vadă operele expuse la Primăria Sectorului 1. Și, poate, va găsi undeva o vorbă bună pentru tinerii lor autori. Măcar astăzi”, conchide Barna.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here