- Advertisement -
Acasă Politica Barna despre episodul cu ochelarii din Parlament: Neglijent, stângaci și neatent mi-am...

Barna despre episodul cu ochelarii din Parlament: Neglijent, stângaci și neatent mi-am așezat ochelarii aiurea pe aparatul de vot, iar ei au decis să facă o tumbă până jos. „Ok”, mi-am zis. „Acolo să stați, dar să nu uit totuși să vă iau când se vor termina discursurile”

- Advertisement -

Liderul USR, Dan Barna, a povestit pe pagina sa de faceook incidentul cu ochelarii cazuti de pe birou in Parlament , luni, la „Ora premierului”. Acesta pune ca si-a asezat „neatent, neglijent si stangaci” ochelaerii pe aparatul de vot si „au facut o tumba pana jos”. Acesta a spus ca initital nu vroia sa ii mai ia pana se termina sedinta, insa colega sa din stanga, pe care o inituleaza „colega M”, fara sa ii ceara nimeni, i-a cerut colegului Valentin sa ii ia ochelari de pe jos. Barna spune ca Valentin l-a intrebat unde au cazut, si atunci a comis „marele delict moral” de a ii arata cu degetul unde sunt. Acesta termina postarea spunand ca le multumeste colegului Valentin si colegei M.

Postarea integrala a lui Dan Barna: 

Gâlceava ochelarului cu lumea
Știrea cu cea mai mare tracțiune despre ziua de ieri de la prezența premierului în Parlament pe tema bugetului pare să fie că mi-au căzut ochelarii de pe pupitru. Și întrucât sunt întrebat ce s-a petrecut acolo, relatez toată tărășenia.
Subsemnatul, acuzat public de delict de caracter, declar următoarele:
Ieri, în jurul orelor 17:20 mă aflam, neînsoțit, în banca alocată membrilor Guvernului din Plenul Camerei Deputaților. În dreapta mea se afla Premierul Florin Cîțu, iar în stânga o colegă, să-i spunem M. Prezența noastră era legată de o solicitare a PSD de a prezenta noua colecție de cartoane și butaforii colorate sub pretextul unei discuții, pretins serioase, despre buget. La momentul în care urmau să se petreacă faptele prezentei mărturisiri la microfon se afla Marcel Ciolacu.
Discurs plictisitor, conținut puțin. Neglijent, stângaci și neatent mi-am așezat ochelarii aiurea pe aparatul de vot, iar ei au decis să facă o tumbă până jos.
„Ok”, mi-am zis. „Acolo să stați, dar să nu uit totuși să vă iau când se vor termina discursurile.” Colega M. însă, om simțitor și atent, observase și ea tumba ochelarilor și fără să i-o fi cerut, cu gândul amabil să mă ajute, l-a chemat pe colegul nostru Valentin, aflat în zonă, să-i recupereze. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și aici am săvârșit delictul moral pentru care fac prezentul autodenunț: i-am arătat cu mâna pe unde căzuseră ochelarii. I-a ridicat, mi i-a dat, i-am mulțumit, ne-am zâmbit și a plecat.
Înțeleg totuși că nu am făcut chiar bine și îmi pare rău de gestul meu. Le mulțumesc însă lui Valentin și M pentru că au dovedit că sunt oameni.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here