- Advertisement -
Acasă Politica Barna dupa ce PNRR a fost respins: "Cristian Ghinea este un om...

Barna dupa ce PNRR a fost respins: „Cristian Ghinea este un om foarte vertical, şi evident că îi susţin acest punct de vedere! Domnul Ciolacu, care aruncă în derizoriu cu iresponsabilitate cel mai important program pentru România!”

- Advertisement -

Liderul USR, Dan Barna, continua sa fie mandru de catre minsitrul Fondurilor Europene, Cristian Ghiena, chiar si dupa esecul in ceea ce priveste Planul National de Rezilienta si s Redersare. Acesta a declarat vineri dupa amiaza ca Ghinea este om vertical pe care continua sa il sustina cu aceeasi convingere. Barna a spus ca liderul PSD, Marcel Ciolacu, este cel care arunca in derizoriu PNRR-ul si il acuza de iresponsasabilitate, asta desi marea majoritate a presei a prezentat criticile la adresa PNRR venite ieri seara de la Comisia Europeana.

„Cristian Ghinea este un om foarte vertical, şi evident că îi susţin acest punct de vedere, cum susţin şi pariul şi provocarea pe care i-a adresat-o domnului Ciolacu (n.r. Marcel Ciolacu, preşedintele PSD). Dacă PNRR va fi respins de Comisia Europeană, Cristian Ghinea şi-a pus mandatul pe masă. E corect, e logic, e demn, dar la fel şi domnul Ciolacu, care aruncă în derizoriu cu iresponsabilitate cel mai important program pentru România să îşi pună mandatul pe masă, dacă Comisia Europeană va aproba acest program şi România va intra în etapa de dezvoltare care înţeleg că îl amărăşte teribil pe liderul PSD”, a spus Barna într-o declaraţie de presă, conform AGERPRES.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here