Barna și Klaus, prea „triști” pentru gusturile lui Codrin! Fostul secretar general al PSD îi atacă pe Klaus și Barna, nemulțumit de faptul că cei doi candidați nu sunt cu zâmbetul până la urechi pe panouri: Klaus ne promite normalitatea lui și Barna vrea fericire pentru tot poporul. Vai de capul vostru!

Codrin Ștefănescu e din nou nemulțumit! De data asta îl dernajează figurile de pe afișe ale lui Barna si Klaus, considertate ca fiind prea „posomorâte” de către fostul secretar general al PSD. Fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea îi acuză pe cei doi candidați la prezidențiale că „cerșesc voturi fārā sā ofere nimic”. În încheiere Codrin le plânge de milă celor doi candidați și nu dă crezare promisiunilor celor doi prezidenţiabili: “Vai de capul vostru!”

Postarea integrală a lui Codrin:

“Tristā campanie electoralā mai fac āstia de dreapta! Niste fete posomorâte lipite pe panouri uriase care cersesc voturi fārā sā ofere nimic. Klaus ne promite normalitatea lui si Barna vrea fericire pentru tot poporul. Vai de capul vostru!”

Tristā campanie electoralā mai fac āstia de dreapta! Niste fete posomorâte lipite pe panouri uriase care cersesc voturi…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Duminică, 8 septembrie 2019

Citește și https://dc360.ro/barna-si-klaius-prea-tristi-pentru-gusturile-lui-codrin-fostul-secretar-general-ii-ataca-pe-klaus-si-barna-nemultumit-de-faptul-ca-cei-doi-candidati-nu-sunt-cu-zambetul-pana-la-ur/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.