Acasă Politica Basescu dupa ce Miron Mitrea l-a acuzat ca a intervenit prin...

Basescu dupa ce Miron Mitrea l-a acuzat ca a intervenit prin Coldea si Maior ca sa il faca pe Ponta sef PSD: „E o mare bazaconie, n-am nici o legatura cu PSD-ul! Eu nu aveam un om in PSD cu care sa pot vorbi, ma urau toti din tot sufletul lor!”

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat la Realitatea tv, acuzatiile pe care Miron Mitrea i le adusese cu putin timp inainte la acelasi post de stiri. Miron MIitrea l-a acuzat pe Basaescu ca a intervenit prin Coldea si Maior pentru ca Victor Ponta sa ajunga liderul PSD. Intr-un drept la replica, Basescu a sutinut ca Miron Mitrea minte si ca nu avea cum sa intervina pentru cineva din PSD deoarece toti social dmecoratii il urau din tot sufletul. Acesta a spus chiar ca nici macar o singura data nu s-a folosit de Coldea sau de Maior pentru a transmite mesaje social democratilor.

Miron Mitrea: „A fost cel putin un lider, daca nu chiar doi din liderii PSD care au candidat – au fost patru candidaturi -, care  s-au dus la Traian Basescu, dar nu s-au dus sa ceara voie. S-au dus sa ceara ajutor! Pentru ca stiau ca Traian Basescu il controleaza pe George Maior si au fost sa ceara ajutor lui Traian Basescu. Adica Traian Basescu sa-l convinga pe George Maior sa inchida usile in curtea respectivului lider, incercand astfel ca respectivul lider sa ajunga presedintele PSD. Cel care a obtinut acest sprijin a fost Victor Ponta. (…) Congresul l-a castigat Ponta cu sprijinul deosebit de activ al domnilor Coldea si Maior. (…) Daca suna el direct la un om sau la altul, nu poate sa-mi spuna mie ca nu a vorbit. Ca m-a sunat el pe mine, Traian Basescu.”

Dorin Iacob, invitat: „Despre alegerea presedintelui in PSD?”

Miron Mitrea: „Da, da.”

Traian Băsescu, fost președinte al României: „E o mare bazaconie, n-am nici o legatura cu PSD-ul. (…) Eu nu aveam un om in PSD cu care sa pot vorbi, ma urau toti din tot sufletul lor. Cum puteam sa aranjez ca un om sau altul sa fie presedintele PSD-ului? Nici macar prin George Maior n-am avut legatura cu PSD sau prin Coldea, nu i-am folosit pentru asa ceva”.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here