Acasă Politica Basescu: „Orban, tu îţi dai seama ce faci? Pentru că nu se...

Basescu: „Orban, tu îţi dai seama ce faci? Pentru că nu se testează pe scară largă, foarte mulţi oameni contaminaţi su SARS-COV 2 nu sunt depistaţi în timp util pentru a fi izolaţi şi trataţi! Din acest motiv, foarte mulţi ajung la spital când boala este avansată, mulţi dintre ei trebuind să fie internaţi direct la ATI, dacă sunt locuri! Oricât te-ar lăuda B1 şi Realitatea, asta nu înlocuieşte testările şi din această cauză, sute de oameni care ar putea fi salvaţi dacă s-ar şti din timp că sunt infectaţi, mor! Orban, te rog, încearcă să înţelegi ce faci!”

Fostul presedinte Traian Basaescu il critica pe premierul Ludovic Orban din nou legat de gestionarea pandemiei de coronavirus. Basescu este nemultumit de numarul mic de teste efectuate deoarece in acest fel nu sunt depistati cei bolnavi si tot mai multi pacienti ajunge la sectiile de terapie intensiva in stadiu avansat al bolii . Acesta ii mai tranmsite lui Orban ca oricat de mult il lauda posturile de stiri B1 si Realitatea PLUS pe acesta pentru gestionarea pandemiei, asta nu inlocuieste cu nimic numarul redus de teste.

Postarea integrala a lui Traian Basescu:

„Orban, tu îţi dai seama ce faci?
Pentru că nu se testează pe scară largă, foarte mulţi oameni contaminaţi cu SARS-CoV 2 nu sunt depistaţi în timp util pentru a fi izolaţi şi trataţi.
Din acest motiv, foarte mulţi ajung la spital când boala este avansată, mulţi dintre ei trebuind să fie internaţi direct la ATI, dacă sunt locuri.
Eu nu spun că nu trebuiesc organizate alegeri. Trebuiesc făcute, dar asta nu poate să fie legată de ascunderea situaţiei reale a infectării populaţiei, doar pentru a putea crea aparenţa că pandemia este sub control. Nu este sub control Orban, pentru simplul motiv că nu testaţi suficient pentru a cunoaşte realitatea stării de îmbolnăvire a populaţiei.
Nu testezi, nu cunoşti şi nu poţi controla o situaţie pe care nu o cunoşti.
Testarea pe scară largă trebuie făcută pentru a-i salva pe cei care pot fi salvaţi.
Orban, oricât te-ar lăuda B1 şi Realitatea, asta nu înlocuieşte testările şi din această cauză, sute de oameni care ar putea fi salvaţi dacă s-ar şti din timp că sunt infectaţi, mor.
Orban, te rog, încearcă să înţelegi ce faci!”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here