Acasă Politica Basescu sustine ca PSD si USR au batut palma in secret: Este...

Basescu sustine ca PSD si USR au batut palma in secret: Este evident că între PSD si USR există o comunicare pe interese, o înțelegere, cel puțin la nivel de oameni. Mă tem că este și o filiație politică. Deci nu mă surprinde că USR face ca maimuța, a făcut șeful PSD o mișcare, hop și noi, dar o facem în bloc, suntem mai lichele, mai imincinoși, mai lipsiți de respect pentru electorat

Fostul presedinte Traian Basescu a sugerat marti seara la Realitatea PLUS ca exista o intelegere intre PSD si USR, in special cand vine vorba despre punerea unor anumiti oameni in functii cheie. Basescu spune ca „USR face pe maimuta” in sensul ca copiaza social demcoratii si da exemplul faptul ca Marcel Ciolacu si-a anuntat demisia din Parlament in ultima zi de mandat, iar apoi liderul USR Dan Barna a anuntat ca parlamentarii USR isi vor da de asemenea demisiile din Parlament pentru a nu beneficia de pensiile speciale.

„Lichelismul în politica româneasă a ajuns la culmi. Eu nu am mai văzut o asemenea degradare în timpul unei campanii electorale.

Legea care anulează pensiile special pentru parlamentari este în Parlament, a trecut de Camera Deputaților, e la Senat, ar fi suficient ca PSD, USR PNL să se pună de acord și să valideze legea înaintată de PMP.

Deci discutăm despre niște lichele care mint populația cu nerușinare.

De ce USR nu spune PNL, hai impreuna cu PMP si UDMR, toți sunt de acord <<ar trece această lege foarte ușor. (…) Atât ar vrea de făcut un vot, e o chestiune de 5 minute>>.

E vorba de sinergie, la fel cum și-au numit oamenii în Consiliul Lelgislativ, USR l-a votat pe Iordache <<altă întrebare>> și PSD a votat un adjuct USR al lui Iordache. Este evident că între PSD si USR există o comunicare pe interese, cel puțin la nivel de oameni,  înțelegere, cel puțin la nivel de oameni. Mă tem că este și o filiație politică. (..) Deci nu mă surprinde că USR face ca maimuța, a  făcut șeful PSD o mișcare, hop și noi, dar o facem în bloc, suntem mai lichele, mai imincinoși, mai lipsiți de respect pentru electorat,” a mai afirmat Băsescu.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here