- Advertisement -
Acasă Justitie Batjocura continua! La 1 an si 6 luni de la fapte, cazul...

Batjocura continua! La 1 an si 6 luni de la fapte, cazul Caracal inca e la faza de audiere a martorilor, azi o noua zi! Bunicul Luizei Melencu despre audierea de azi: O bătaie de joc. S-au refuzat probe concludente care ar fi trebuit să aibă valoare la acest dosar. Aici se negociază, ca la piață. Am vrut să zic și eu ceva, iar mie mi s-a refuzat dreptul. Dincă a avut drepturi și a vorbit. A făcut ce a vrut din această ședință. Un circ. O mizerie. Suntem foarte dezamăgiţi

- Advertisement -

Desi vorbim despre unul dintre cele mai mediatizate si grave cazuri din Romania, la mai bine de 1 an si 6 luni de la disparatia celor 2 fete din Caracal, ulterior dovedite moarte dupa ce au fost violate, dosarul Caracal bate inca pasul pe loc. Astazi au fost audiati noi martori in dosarul Caracal, intre care si bunicul Luziei. Dupa ce ca dosarul merge extremde greu, bunciul fetei a relatat ca Dinca este inca privilegiat la audieri, asta desi vorbim despre un individ care este acuzat de 2 fapte extremde grave , respectiv (viol, crima, dar si sechstrare de persoane) acesta avand dreptul sa vorbeasca cel mai mult, in timp martorilor le se refuza probe concludente la dosar.

Carmen Obârșanu, Avocata familiei Melencu, acuză judecătorii că încearcă să acopere anumite lucruri în acest dosar și a făcut cerere de recuzare.

„Am solicitat asistență juridică internațională. Să se afle cu ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei, după răpire. Au fost șase apelui de pe telefonul Luizei, în contextul în care Dincă era în altă locație. Ce se face în acest dosar, nu se face justiție.” spune aceasta.

„Dincă cred că primește niște promisiuni, alteori i se pare că sunt acoperite alte lucruri și este debusolat. I s-a sugerat de către judecătoare să nu dea declarații.” a mai spus avocata.

Procesul în dosarul Caracal a ajuns la al patrulea termen în ianuarie. Familiile celor două fete răpite, Alexandra Măceșanu și Luzia Melencu, au fost din nou față în față cu Gheorghe Dincă în sala de judecată de la Tribunalul Olt. Pe lângă semnele de întrebare care continuă să existe în acest caz, au apărut și tensiuni între familiile fetelor dispărute și avocații acestora.

”Ne așteptam tot timpul la o judecată dreaptă, dar după câte văd, aici sunt anumite interese pe care instituțiile statului caută în continuare să le mușamalizeze. Sunt foarte supărat. Ne așteptam. Asta e valoarea judecătorilor de la Olt. Aici se negociază, ca la piață. Am vrut să zic și eu ceva, iar mie mi s-a refuzat dreptul. Dincă a avut drepturi și a vorbit. A făcut ce a vrut din această ședință. (…)

O bătaie de joc. S-au refuzat probe concludente care ar fi trebuit să aibă valoare la acest dosar. Doamna judecătoare să se lase de profesia asta, că nu e de dumneaei. O depăşesc evenimentele, problemele. Sau are şi ea ordine de la Bucureşti, ca toţi ceilalţi, să muşamalizeze acest dosar (…) Un circ. O mizerie. Suntem foarte dezamăgiţi”, a spus bunicul Luizei Melencu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here