- Advertisement -
Acasă Noutati interne Beatrice Mahler despre incendiul de la Marius Nasta: „A fost un incident...

Beatrice Mahler despre incendiul de la Marius Nasta: „A fost un incident care s-a produs la generatorul unitatii mobile, cu o flama deschisa. Pacientii sunt in afara oricarui pericol!

- Advertisement -

Managerul Institutlui Marius Nasta unde are loc un incendiu in aceste momente a declarat in urma cu scurt timp la Digi24 ca toti pacientii din spital se afla in afara oricarui pericol. Acesta a spus ca a fost vorba despre „un incident care s-a produs la generatorul unitatii mobile, cu o flama deschisa”.

„Institutul de Pneumoftiziologie ‘Marius Nasta’ informează pacienţii şi opinia publică în legătură cu faptul că în această seară a existat un incident la un ventilator dispus în perimetrul exterior al unităţii mobile ATI. Niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident, iar în prezent pacienţii aflaţi în unitatea mobilă ATI sunt transferaţi în compartimentul ATI din interior. În prezent suntem la faţa locului pentru evalua situaţia şi a lua măsurile care se impun”, a informat managerul instituţiei medicale Beatrice Mahler.

„A fost un incident care s-a produs la generatorul unitatii mobile, cu o flama deschisa. Pacientii sunt in afara oricarui pericol”, a declarat Beatrice Mahler la Digi24.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here