- Advertisement -
Acasă Politica Beatrice Mahler: Colegii mi-au explicat că s-a văzut fum, a existat o...

Beatrice Mahler: Colegii mi-au explicat că s-a văzut fum, a existat o flacără, dar incendiul s-a stins foarte rapid, nu a fost utilizat nici măcar extinctorul din zonă. Există un pompier angajat la Institutul ”Marius Nasta”, dar de mai bine de 6 luni este în concediu

- Advertisement -

Managaerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a declarat luni dimineata din fata spitalului pe care il conduce, ca aseara colegii sai i-au spus ca a u vazut un fum, si ca a existat o flacara, ins aincendiul s-a stins foarte rapid, nefiind necesara nici macar utilizarea extinctorului din zona. Acestaa spus ca in mod normal exista un pompier angalat la institiut, dar care se afla de mai bine de 6 luni in concediu. Beatrice Mahler a confirmat ca la locul respectiv erau pacienti alfati instare grava, cu boli, insa toata lumea a scapat fara sa fie ranit.

”Până în acest moment nu au venit echipele ISU, echipamentul aparține celor de la ISU și ei vor decide în acest sens. În acest moment sunt controalele normale, dar ne bucurăm pentru faptul că pacienții și personalul medical nu au pățit nimic.

Pacienții care erau în unitatea mobilă sunt îngrijiți de medicii din unitatea mobilă. Sunt pacienți cu probleme grave, pacienți cu alte comorbidități, dar medicii sunt instruiți să aibă grijă de pacienți cu astfel de probleme.

Colegii mi-au explicat că s-a văzut fum, a existat o flacără, dar incendiul s-a stins foarte rapid, nu a fost utilizat nici măcar extinctorul din zonă. Există un pompier angajat la Institutul ”Marius Nasta”, dar de mai bine de 6 luni este în concedii, mă rog.”, a explicat Beatrice Mahler.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here