- Advertisement -
Acasă Politica Beatrice Mahler: Până în acest moment avem date privind un răspuns imun...

Beatrice Mahler: Până în acest moment avem date privind un răspuns imun eficient şi maximal până la 8 luni de la imunizare. Producătorii vaccinurilor ies public și confirmă că se asteapă că imunitatea să dureze 1 an sau 2 în cazul vaccinurilor care se administrează în acest moment

- Advertisement -

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” a declarat miercuri dupa amiaza la Digi24, ca pana in acest moment, din datele care exista, rezulta o imunitate in urma adminsitrarii vaccinului anti COVID19 de cel mult 8 luni de zile. Aceasta confirma faptul ca producatorii vaccinurilor anti coronavirus ies public si transmit faptul ca iumuntatea poate sa dureze pana la 1 an sau chiar 2. Beatrice Mahler mentioneaza ca nu exista date care sa confirme spusele acestora.

„Până în acest moment avem date privind un răspuns imun eficient şi maximal până la 8 luni de la imunizare. Imunitatea e eficientă apoi încă o perioadă de timp. Nu avem date științifice care să susțină un răspuns imun pentru o anumită perioada. Producătorii vaccinurilor ies public și confirmă că se asteapă că imunitatea să dureze 1 an sau 2 în cazul vaccinurilor care se administrează în acest moment.

Cel mai important ar fi să fim atenți la modul în care se păstrează această imunitate și organismul răspunde dacă vorbim de persoanele care pot să treacă prin boală și devin asimptomatice.

Deci avem imunitate o perioadă lungă de timp. Anul acesta vom avea răspuns la imunitatea care să depășească un an poate chiar 2. Dar trebuie să știm că vaccinurile şi tratamentul profilactiv pe care îl avem la dispoziție reprezintă o soluție pentru fiecare din noi.

Atunci când corpul nostru se află în echilibru și avem viață echilibrată – odihnă, stres redus, alimentaţie sănătoasă – sistemul imunitar are capacitatea să raspundă la vaccinurile care au fost administrate și au capacitatea să producă anticorpi în cantitate suficientă Altfel, putem să primim vaccinul, dar capacitatea organismului nostru de a răspunde să fie diminuată. Este foarte important stilul de viață pe care-l avem„, a declarat medicul Beatrice Mahler.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here