- Advertisement -
AcasăExternBelarus se implica direct din punct de vedere militar in conflictul din...

Belarus se implica direct din punct de vedere militar in conflictul din Ucraina. Putin catre Lukasenko: În lunile următoare, vom transfera în Belarus rachete iskander-M și sisteme tactice, care pot folosi atât rachete balistice, cât și de croazieră, atât în versiuni convenționale, cât și nucleare”

- Advertisement -

In timp ce marea majoritate a tarilor, chiar si cele apropiate de liderul de la Kremlin, poata o oarecare distanta macar de ochii lumii de Rusia dupa macelul produs in Ucraina, Lukasenko ramane in continuare extrem de apropiat de Vladimir Putin. Intr-o vizita oficila efectuata la Sankt Petersburg, Putin i-a transmis lui Lukasenko ca in lunile urmatoare, in Belarus, vor fi trnsferatemai multe tipuri de armament.

„Așa cum am convenit cu dumneavoastră – ați ridicat problema acestui lucru – decizia a fost luată. În lunile următoare, vom transfera în Belarus rachete iskander-M și sisteme tactice, care pot folosi atât rachete balistice, cât și de croazieră, atât în versiuni convenționale, cât și nucleare”, a declarat el, sâmbătă, la o întâlnire cu omologul său belarus Alexander Lukașenko, la Sankt Petersburg, informează Interfax.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -