- Advertisement -
Acasă Justitie Bogdan Parlog, procurorul care a instrumentat dosarul 10 august, il ataca pe...

Bogdan Parlog, procurorul care a instrumentat dosarul 10 august, il ataca pe Iohannis dupa interventia in dosar: A încălcat niște obligații internaționale asumate. Nu mai spun ca imagine asupra justiției și a impactului pe care l-a avut asupra autorității procurorilor și judecătorilor, care timp de doi ani au înghețat pe treptele instanțelor, încercând să facă tot ce a ținut de ei pentru a salva ce a mai rămas din sistemul judiciar. Să constatăm că, imediat ce ne-am văzut cu sacii în căruță, „adio principii!”

- Advertisement -

Bogdan Parlog, procurorul care a instrumentat dosarul 10 august, il ataca pe presedintele Klaus Iohannis, dupa interventia de saptamana trecuta in dosar, cand acesta i-a cerut pe facebook ministrului Justitiei, Stelian Ion, sa intervina dupa ce dosarul a fost clasat. Intr-un interviu pentru Libertatea, Parlog il ataca pe Iohannis, despre care spune ca si-a incalcat „niste obligatii asumate”. Acesta a declarat ca interventia sa in dosarul 10 august a avut un impact negativ asupra magistratilor din tara,care au protestat pe treptele instantelor in timpul fostei guvernari a social demcoratilor condusa de Liviu Dragnea. Parlog spune ca imediat ce presedintele „s-a vazut cu sacii in caruta” a dat la o parte principiile.

După părerea mea și a noastră, intervenția președintelui a vrut să spună: „Nu sunt eu de vină!”. Modul în care s-a produs această comunicare arată că s-a încercat să se transfere, în ochii opiniei publice, responsabilitatea. Este o atitudine ipocrită. Este o atitudine care are ca principală țintă pasarea răspunderii. (…)

Nu-mi dau seama ce a citit domnul președinte. În loc să respecte avizul CSM la numirea şefilor de parchete, el a spus că a ținut cont. „Am citit și mi s-a părut superficial”, cam așa a spus președintele Iohannis. A încălcat niște obligații internaționale asumate. Nu mai spun ca imagine asupra justiției și a impactului pe care l-a avut asupra autorității procurorilor și judecătorilor, care timp de doi ani au înghețat pe treptele instanțelor, încercând să facă tot ce a ținut de ei pentru a salva ce a mai rămas din sistemul judiciar. Să constatăm că, imediat ce ne-am văzut cu sacii în căruță, „adio principii!””, afirmă Pîrlog.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here