- Advertisement -
Acasă Politica Bomba. Comunitatea Declic depune denunt penal la DNA impotriva lui Citu pentru...

Bomba. Comunitatea Declic depune denunt penal la DNA impotriva lui Citu pentru documentul care prevede strategie echipei sale impotirva lui Orban folosind bani publici

- Advertisement -

Probleme pentru premierul Florin Citu in plina campanie pentru castigarea presedintetiei PNL la Congresul din 25 septembrie. Comunitatea Declic depune denunt la DNA impotriva premeirului Florin Citu pentru documentul controversat care prevede distriburiea de bani publici catre primarii de catre echipa care il ssutine pentru a il vita la Congres ca sa il invinga pe actualaul lider, Ludovic Orban.

„Am militat dintotdeauna pentru justiție independentă. Vrem să fie aflat adevărul și el nu poate fi stabilit decât printr-o cercetare penală. Avocații Declic au analizat speța și au concluzionat că sunt suspiciuni potrivit cărora premierul ar fi putut comite o faptă de instigare la abuz în serviciu. Ne dorim ca prim-miniștrii României, ca toți demnitarii, de fapt, să înțeleagă că funcțiile din stat nu sunt instrumente pentru câștigarea luptelor politice interne. Nimeni nu poate trata instituția publică pe care a ajuns să o conducă temporar ca pe propria moșie, nu poți folosi resursele publice în interes personal, indiferent ce funcție ai avea”, a declarat directorul executiv al Declic, Tudor Brădățan.

Reprezentanții Declic mai spun că faptele consilierului de stat pot reprezenta o încălcare a atribuțiilor de serviciu, pentru că ar fi oferit, din postura de funcționar public, sprijin politic unui candidat la o funcție în partid. Mai mult, angajatul Guvernului ar fi prestat activități în interesul personal al lui Florin Cîțu, folosind resurse publice ale Executivului, au precizat cei de la Comunitatea Declic.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here