- Advertisement -
AcasăNoutati interneBomba. Primul doctor din Romania care spune ca Bill Gates vorbeste ca...

Bomba. Primul doctor din Romania care spune ca Bill Gates vorbeste ca sa nu taca. Adrian Marinescu: Aceste afirmaţii nu au o acoperire în spate. În primul rând vorbea de o probabilitate mai mare de 5%. Ce înseamnă mai mare? Înseamnă 7, înseamnă 80? Bill Gates vorbea si de o virulenţă sporită, lucru care nu se potriveşte, dacă ne uităm la ce s-a întâmplat în istoria medicinei cu alte pandemii şi cu alte situaţii complicate

- Advertisement -

Medicul Adrian Marinescu contrazice total ultimele lucururi „constatate” de „expertul” in orice, Bill Gates. Adrian Marinescu a facut analiza ultimelor „concluzii” facute publice de catre Bill Gates referitor la „revenirea pandemiei”, contrazicand total afirmatiile acestuia, Bill Gates contrazicandu-se succesiv pe sine de mai multe ori in plina pandemie.

Există o variantă care se transmite. Referitor la ce spunea Bill Gates, sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. În primul rând vorbea de o probabilitate mai mare de 5%. Ce înseamnă mai mare? Înseamnă 7, înseamnă 80? Pe urmă se spunea că va fi o variantă virală care se transmite uşor. Lucrul acesta îl ştim şi în momentul de faţă, dar că în acelaşi timp ar avea şi o virulenţă sporită, lucru care nu se potriveşte, dacă ne uităm la ce s-a întâmplat în istoria medicinei cu alte pandemii şi cu alte situaţii complicate. Deci în momentul de faţă aceste afirmaţii nu au o acoperire în spate”, a declarat dr. Adrian Marinescu la Antena 3.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -