Brasov. O mama si doi copii, treziti in zorii zilei de bataile in usa ale fortelor de ordine care au intrat cu forta in casa! Mascatii gresisera adresa iar copiii au facut atac de panica. Mama copiilor: Intrebau “Unde-i, unde-i?” Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală dar imi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută

O mama si doi copii s-au trezit in cursul diminetii de joi intr-o localitate din judetul Brasov cu mascatii in casa. Acestia au batut cateva clipe cu forta in usa dupa care au dat buzna cu forta in interior. Copiii au inceput sa planga si au facut atac de panica. Mama copiilor a incercat sa le explica camascatilor cuprinsi de adrenalina ca au gresit adresa si le-a prezentat actele necesare pentru pentru a le dovedi ca un intervenit unde nu trebuia, insa mascatii nu se dadea batuti:

Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziție, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriați. Am chemat ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni…intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu ‘Unde-i, unde-i?’ și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, a declarat femeia.

Percheziția oamenilor legii, autorizată de Tribunalul Brașov, îl viza de fapt pe un brașovean învinuit de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice.

Procesul-verbal al intervenției, publicat în facsimil de brasovstiri.ro, arată că mascații au stat în locuința femeii timp de 35 de minute, în intervalul 7.00-7.35. În același document se menționează că “accesul în curtea imobilului s-a făcut prin escaladarea gardului din lemn, iar ușa locuinței a fost găsită în poziție închis-descuiat”.”Cu ocazia pătrunderii în locuință și pe proprietate nu a fost (SIC) distruse sau degradare bunuri, obiecte sau valori”, se mai menționează în procesul-verbal.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.